Ga naar de inhoud
Home » Werkwijze en aanbod

Werkwijze en aanbod

Je bent niet alleen

Ben je vrouw en tussen de 40 en 60 jaar? Herken je jezelf in de vage klachten die vaak samengaan met de overgang? Misschien merk je dat je emotioneler bent dan voorheen, dat je lichaam verandert en dat het moeilijker lijkt om gewicht te verliezen. Wellicht heb je te maken met onregelmatige menstruaties, slaap je slecht en voel je je vermoeid. En misschien vraag je je af of je het allemaal alleen moet doorstaan en maak je je zorgen.

Laat me je geruststellen: je bent niet alleen. Veel vrouwen ervaren deze fase van hun leven als een uitdagende tijd. Maar ik kan je hierbij helpen. Met mijn begeleiding en expertise op het gebied van gezonde voeding en levensstijlveranderingen, kun je je klachten onder controle houden en je weer energiek en in balans voelen.

Stel je voor dat je meer energie hebt, lekker slaapt en uitgerust wakker wordt. Dat je veel minder last hebt van opvliegers en een gezellige thuisomgeving creëert. Je voelt je zelfverzekerd en stabiel, met grip op je klachten. En als je wilt afvallen, ondersteun ik je daarbij op een gezonde en duurzame manier.

Start nu met de cursus “Natuurlijk vitaal door de overgang”

De sleutel tot het bereiken van deze veranderingen ligt in de cursus “Natuurlijk vitaal door de overgang”, het hart van mijn programma. In deze cursus deel ik mijn kennis en expertise, en begeleid ik je stap voor stap naar een gezonde levensstijl die specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen. We zullen dieper ingaan op voeding, beweging, stressmanagement en zelfzorg, en ik zal je voorzien van praktische tips en strategieën die je kunt implementeren in je dagelijks leven.

Ik geloof in een holistische benadering waarbij we niet alleen naar voeding kijken, maar ook naar andere aspecten van je leven die invloed hebben op je welzijn, zoals slapen, stress en beweging. Samen zullen we werken aan het creëren van blijvende veranderingen die je ondersteunen tijdens de overgang en verder.

Ik steun je graag. Neem de stap naar een energiek en evenwichtig leven tijdens de overgang. Neem contact met me op en ontdek hoe mijn begeleiding en de cursus “Natuurlijk vitaal door de overgang” jou kunnen helpen om de beste versie van jezelf te worden en vol vertrouwen deze fase van je leven te omarmen.

Hoe werkt het?

Gratis
Week 1 en 2

Lijkt de cursus “Natuurlijk vitaal door de overgang” je wel wat, maar wil je eerst kijken of het echt iets voor je is? Laat dan je gegevens achter en ik stuur je gratis de lessen van de eerste twee weken. Je zit nergens aan vast en je kunt op je gemak kijken of de cursus “Natuurlijk vitaal door de overgang” bij je past.

Cursus van 12 weken
Zelf aan de slag

De cursus “Natuurlijk vitaal door de overgang” kun je op je eigen moment aanvragen en starten. Deze uitgebreide cursus beslaat 12 weken en heb ik ontworpen om jou te voorzien van alle kennis en tools die je nodig hebt om op een prettige manier door de overgang te gaan. De cursus gaat dieper in op onderwerpen zoals (natuurlijke) voeding, beweging, stressmanagement, slaap, en wat de rol van hormonen hierbij is. In de cursus deel ik praktische tips en strategieën om deze aspecten van je leven in balans te brengen. Ik heb de cursus zorgvuldig samengesteld met informatieve modules, creatieve opdrachten en tips om jou te ondersteunen bij elke stap. Geen saaie theorie, maar praktisch toepasbaar en herkenbaar.

Cursus van 12 weken
Persoonlijke begeleiding

De cursus “Natuurlijk vitaal door de overgang” heb ik zo geschreven dat je hem zelfstandig kunt doorwerken. Maar wil je hier wel wat hulp bij gebruiken? Boek dan de cursus met 6 individuele sessies. Ik luister naar jouw verhaal, jouw uitdagingen en doelen, en bied professioneel advies en ondersteuning om jou te helpen bij het bereiken van een optimale gezondheid en welzijn. Ik ben er voor jou tijdens het hele proces, met regelmatige consulten en opvolging, zodat we samen kunnen werken aan blijvende resultaten.

Je mag me natuurlijk ook altijd even een bericht sturen. Dan neem ik contact met je op. Mail naar info@manavita.nl of stuur een bericht via het contactformulier.